-
به هیچ وجه با نوشابه شکلات نعنایی نخورید
دوشنبه 29 شهریورماه سال 1389 16:47
در برزیل دو کودک بر اثر خوردن شکلات نعنایی منتوس (که در ایران هم یافت میشود) به همراه کوکاکولا جان باختند. آزمایش زیر را با دقت مشاهده کنید و مراقب باشید نوشابه را با آدامس و شکلات نعنایی نخورید. حالا فکر کنید این واکنش تو معده شما انجام بشه
-
شیر سویا
چهارشنبه 24 شهریورماه سال 1389 06:22
شیر سویا" از جایگزین های گروه گوشت بوده ، با شیر گاو مقایسه نشود ! در جامعه ایکه مردم آن بعلت مصرف کم شیر دچار عوارض بسیاری ناشی از این کم مصرفی هستند از جمله پوکی استخوان در خانم های بالای 45 سال ، خرابی دندان در بچه ها و اینکه 90 درصد جامعه کمتر از میزان لازم در روز کلسیم دریافت می کنند بعضی از هم وطنان برای...
-
شیر پاستوریزه بخوریم یا استریلیزه؟
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 20:26
شیر پاستوریزه بخوریم یا استریلیزه؟ اغلب وقتی برای خرید شیر به مغازه یا سوپرمارکتهای بزرگ مراجعه میکنیم با افرادی مواجه میشویم که برای مصرف روزانه، شیرهای استریلیزه یا همان مدتدار را به شیرهای پاستوریزه ترجیح میدهند. این افراد عقیده دارند شیرهای استریلیزه سالمترند و مدت زمان ماندگاری آنها بیشتر است؟ اما واقعیت...
-
دوغ یا نوشابه؟
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 20:23
دوغ یا نوشابه؟ دوست عزیز، شما از دسته دوغی ها هستید یا نوشابه ای ها!؟ منظورم این است که وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی که غذایی میل می کنید تمایل دارید دوغ مصرف کنید یا نوشابه؟ آیا از خواص هر کدام خبر دارید؟ نوشابه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و مصرف آن هر روز بیشتر می شود. حتی کودکان هم مقدار زیادی نوشابه...
-
مصرف شیر و لبنیات را فراموش نکنید
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 17:45
مصرف شیر و لبنیات را فراموش نکنید شیر و سایر لبنیات مانند ماست، پنیر و دوغ از جمله مواد غذایی هستند که روزانه باید در سبد غذایی هر خانوار وجود داشته باشد ناگفته نماند که از نظر تغذیه ای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یا دو لیوان دوغ است و طبق تحقیقات انجام شده بهتر است در رژیم های لاغری از ماست استفاده شود...
-
مقایسه روش های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 17:34
مقایسه روش های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان در این تحقیق با استفاده از دو روش مولکولی مستقل از کشت دی کد-پی سی آر (DGGE-PCR) و وابسته به کشت رپید-پی سی آر (RAPD-PCR) ، تغییرات جمعیتی لاکتوباسیلوس های پنیر سنتی لیقوان بررسی شد. هر دو این تکنیک ها، توانایی...
-
پارچی برای تعیین سلامت شیر
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 17:21
پارچی برای تعیین سلامت شیر ممکن است بار ها برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پس از صرف صبحانه به هر دلیلی فراموش کنید که پاکت یا ظرف شیر را دوباره در یخچال بگذارید و از منزل خارج شوید. هنگامی که به خانه بر می گردید شک دارید که آیا شیر سالم است یا نه و به احتمال زیاد آن را دور می ریزید. کمپانی R&D یک پارچ ساخته که...
-
کفیر نوشیدنی سلامتیزا
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 12:18
کفیر چیست؟ کفیر یک نوع ماست نوشیدنی است که خاستگاه آن کوه های قفقاز واقع در اتحادیه جماهیر شوروی سابق می باشد . اولین تولید کنندگان آن چوپانان قفقازی بودند که توانستند این نوشیدنی خوشمزه را از دانه های کفیر تهیه کنند . افسانه های مردم قفقاز می گوید که دانه های کفیر هدایایی از طرف خداوند هستند . کفیر بر گرفته از کلمه«...
-
معرفی رشته مهندسی صنایع غذایی
سهشنبه 23 شهریورماه سال 1389 10:14
تغذیه انسان و اهمیت صنایع غذایی: کلیه موجودات زنده برای ادامه حیات و بقاء نسل در تکاپو و جستجوی غذا هستند این امر بزرگترین و مهمترین نیاز بدن همه موجودات زنده است ، بشر نیز مجبور به پیروی از این ضرورت غریزی است. همه حیوانات و هنوز بسیاری از قبایل وحشی و نیمه متمدن قسمت اعظم اوقات زندگی خود را در جستجو و دستیابی همه...